OMRÅDET FYLLER 50 ÅR


Som många påpekat så fyller området 50 år och efter önskemål från de boende så kommer vi att uppmärksamma det med en mindre områdesfest den 7/9. Tanken är att vi kombinerar det med fixardagen och när vi känner oss färdiga för dagen så går vi in på festligheterna.
Från föreningens sida kommer vi bjuda på korv och enklare alkoholfri dryck. I övrigt har vi tänkt oss något mer i stil med knytkalas där man tar med sig sin egen mat och dryck, vill man får man gärna ta med så man kan bjuda grannarna också.
Festligheterna dra igång runt kl 16:00 vid flaggstången i mitten av området och vi siktar på att avsluta vid 22:00.
För att kunna planera vidare behöver vi veta ungefär hur många som kan komma så anmäl er via mail till ordförande eller boendekontakt senast den 1:a september.

/Styrelsen