Inbrott i garage

Vi har nyligen haft inbrott i ett av våra garage. Vi ber alla boende att vara vaksamma på vilka som rör sig inom vårt område. Alla som har garage ombeds också att vara noga med att alltid låsa garaget när ni lämnar det, även om ni bara ska gå och hämta något i lägenheten och sen kommer tillbaka. Det skapar trygghet för alla.

Årsstämman och sommarhälsning

Årstämman är avklarad och protokollet finns att läsa på anslagstavlorna i källsorteringsrummen och här på hemsidan, under Viktiga dokument. Inom en snar framtid kommer det även anslås på anslagstavlorna i källsorteringsrummen hur styrelsen har konstituerat sig.
Styrelsen har ett antal brandvarnare på lager. Har du ingen hemma eller behöver en ny så kontakta boendekontakten för att få hämta en. Du behöver köpa nytt batteri till den sen. Det är en billig försäkring att ha en fungerande brandvarnare hemma.

Till sist vill vi önska alla en glad sommar!

Årsredovisning 2021

Årsredovisningen för år 2021 är klar. Du hittar den under Årsredovisningar och protokoll  på sidan Viktiga dokument  .

Den kommer även delas ut i alla boendes brevlåda senare i veckan. 

Ny hemsida

Nu har vi äntligen arbetat om hemsidan! Framförallt har vi nytt webbhotel som gör administrationen enklare för styrelsen, och vi har flyttat om lite bland sidorna. På sidan Viktiga dokument hittar du blanketter för bland annat autogiro och andrahandsuthyrning. Fler ändringar planeras. Vi hoppas du hittar den information du söker här. 

Saknar du något kan du som boende kontakta boendekontakten, du hittar kontaktuppgifter i högerspalten. Är du utomstående ber vi dig kontakta ordförande. 

Föreningsstämma 2022

Alla boende är välkomna på årets stämma den 7 juni klockan 18.00. Kallelse och dagordning har gått ut via post.