Årsstämma 2024 samt bedrägeriförsök

2024-05-05 18:09

Årsstämman 2024 kommer att hållas den 30 maj 2024 kl. 18.00 i Sankt Hans kyrkolänga på Fäladstorget. En kallelse kommer att lämnas ut inom kort. 


Ett antal boende har larmat om ett del bedrägerier på området. En medlem har blivit uppringd för att boka kontroll av ventiler, en annan skulle vara hemma en viss tid för att en mätare skulle läsas av, annars skulle det bli böter. En tredje medlem har fått en lapp om att parkettgolvet skulle bytas ut och att föreningen skulle stå för kostnaderna. Ingenting av detta är sant utan rena bedrägerier. Dessutom hade vi den hemska incidenten med falsk hemtjänst som lyckades ta sig in hos en medlem.

Vi i styrelsen vill uppmana alla att vara uppmärksamma och verkligen kontrollera med styrelsen om ni får information om att något ska göras i er lägenhet. Just nu har föreningen inte planerat något arbete av detta slag. Styrelsen meddelar om och när någonting kommer att göras i våra lägenheter!

Tillsammans kan vi hjälpas åt att göra vårt område säkrare! Grannar, prata med varandra om ni får ett meddelande med information om åtgärder i din lägenhet, meddela också styrelsen.